Przejdź do treści
Facebook
Instagram
Home
O mnie
Szkolenia
Szkolenia indywidualne
Szkolenia grupowe
Ebooki/Przepisy
Współpraca
Sprzedaż hurtowa lodów
Otwarcie lodziarni pod brandem
Blog
Download
Kontakt
Menu
Home
O mnie
Szkolenia
Szkolenia indywidualne
Szkolenia grupowe
Ebooki/Przepisy
Współpraca
Sprzedaż hurtowa lodów
Otwarcie lodziarni pod brandem
Blog
Download
Kontakt
Lody okiem Szymona Alkohol w produkcji lodziarskiej.
17 sierpnia, 2021
Czytaj dalej
Lody okiem Szymona URZĄDZENIA DO PRODUKCJI LODÓW.
11 maja, 2021
Czytaj dalej
Lody okiem Szymona JAJKO W ROLI GŁÓWNEJ.
3 kwietnia, 2021
Czytaj dalej
Wywiad z PAWŁEM MAŁECKIM.
13 marca, 2021
Czytaj dalej
Surowce w produkcji lodziarskiej – mleko.
26 lutego, 2021
Czytaj dalej
Lody okiem Szymona trendy 2021
5 lutego, 2021
Czytaj dalej
Lodziarskie ABC – podstawowe surowce do produkcji
18 stycznia, 2021
Czytaj dalej
Wywiad z MAGDĄ GESSLER
6 stycznia, 2021
Czytaj dalej
Lodziarskie ABC
21 grudnia, 2020
Czytaj dalej
Wywiad z Anną Pyszczek
8 września, 2020
Czytaj dalej
Szymon Sapieha
Gaelato master & Chief pastry
Facebook
Instagram
Kategorie
Filmy
Mistrz Branży- felietony
Ogólne
Profesjonaliści
Receptury
Urządzenia
Wiedza
Wywiady
Filmy
Mistrz Branży- felietony
Ogólne
Profesjonaliści
Receptury
Urządzenia
Wiedza
Wywiady